Kampüs Rekreasyonu Dersi Etkinlikleri

Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN'in yürütmekte olduğu Kampüs Rekreasyonu dersi kapsamında öğrencilerin uygulama ödevi olarak hazırladığı etkinlikler gerçekleştirildi.

Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Emrullah TÖREN'in yürütmekte olduğu Kampüs Rekreasyonu dersi kapsamında öğrencilerin uygulama ödevi olarak hazırladığı etkinlikler gerçekleştirildi. Ders kapsamında yapılan etkinlikler, öğrencilere ve personele sanatsal ve fiziksel açıdan zenginleştirici deneyimler sundu. Bu kapsamda, bez çanta boyama etkinliği, farklı renklerin kullanıldığı çantalarla görsel bir şölen oluşturdu ve öğrencilerin yaratıcılıklarını sergileme fırsatı bulduğu bu etkinlik büyük beğeni topladı. Masa tenisi etkinliğinde, katılımcılar arasında yapılan lig usulü turnuva düzenlendi.
 
Ayrıca Karaoke etkinliği, müziksever öğrencilerin şarkı söyleme tutkusunu keşfetmelerine yardımcı oldu. Şair Mustafa Ermiş'in "Karagöz ve Kültür" konulu resim sergisi, Kayalı Kampüsü Çarşı'da iki gün boyunca ziyarete açık kaldı. Yoga etkinliği, öğrenci ve çalışanları yoga duruşları ve nefes çalışmaları ile bulunuldu.  Badminton etkinliği, öğrencilerin fiziksel sağlığını ve sosyal ilişkilerini güçlendirme amacı taşıdı. Minyatür kale etkinliği, şut çekenlerin eğlendiği bir etkinlik oldu. Ayak tenisi ise özellikle futbol severlerin ilgisini çekti. Katılan 8 takımın yarıştığı bu etkinlik, daha önce hiç oynamamış kişilere farklı bir deneyim kazandırdı ve kazananlar madalya ile ödüllendirildi.






Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
REKLAM
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam77
Toplam Ziyaret86667